La policia local de Calonge i Sant Antoni ha realitzat 28.700 serveis aquest 2023

La policia local de Calonge i Sant Antoni ha celebrat la festa de la seva patrona. Durant l'acte s'ha fet un balanç de les actuacions policials al municipi durant el 2023 i s'ha valorat la feina dels agents. Una jornada que serveix per retre homenatge als policies del cos i posar en valor la seva feina. A la festivitat també hi han assistit membres d'altres cossos de seguretat.

Calonge i Sant Antoni ha homanetjat la seva Policia Local amb la celebració de la festa de la seva patrona. Els membres del cos de seguretat han rebut la felicitació de l'alcalde i membres del govern per la feina que fan durant tot l'any. En total, més d'una trentena de policies que acompanyats d'altres cossos de seguretat, han vist com ells eren el centre de totes les mirades. 
decla
Una celebració on s'ha fet el balanç del 2023 de la policia local. En total 28.700 serveis a la ciutadania, més de 9.400 denuncies imposades i 179 serveis assistencials són algunes de les xifres que s'han exposat durant l'acte. Unes dades que ressumeixen la feina de tot un any.
decla
Una celebració que és un reconeixement a una policia local que està de servei els 365 dies l'any. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat