El Nàutic vell instal·la grues per facilitar la mobilitat de persones amb discapacitat

La zona del Nàutic vell de Sant Feliu de Guíxols ja compta amb una grua per facilitar l'accés de les persones amb dificultat de mobilitat a les embarcacions. D'aquesta manera, es vol aconseguir que l'activitat sigui inclusiva i que tothom tingui les mateixes facilitats per poder gaudir de la nàutica i la resta d'activitats. 

El Nàutic vell de Sant Feliu ha estrenat una zona d'inclusió social per a persones amb discapacitats físiques i psíquiques. Amb aquesta instal·lació, l'espai s'ha adaptat per facilitar l'accés a les persones amb mobilitat reduïda per permetre que tothom pugui accedir de la millor manera a les embarcacions. L'ús d'aquestes noves grues el poden fer servir tant associacions com usuaris individuals i vol ser una eina per apropar la nàutica a tothom.

Aquesta mesura s'ha pogut implementar amb la col·laboració de la Cambra de Comerç, ports de la Generalitat i diferents associacions com Vimar i Som autisme, que hi han donat suport. Aquests canvis han arribat amb el desè aniversari que la Cambra de Comerç té la concessió de l'espai i volen aconseguir la inclusió a la nàutica, per tal que estigui disponible i sigui un atractiu per a tots els públics.


La nova instal·lació es va presentar a finals de juliol i des de la cambra de comerç ja l'han feta servir vàries vegades, mostrant-se satisfets pel seu funcionament.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat