Tercera gala benèfica pels nens malalts de càncer a Palamós

Palamós

Data: 08/12/2019

Intervé: Imma Chica, AFANOC

La Nau dels 50 metres de Palamós ha estat aquest cap de setmana el centre de celebració de la tercera Gala solidària AFANOC, la Casa dels Xuklis. Aquest esdeveniment organitza activitats per tota la família durant tot el dia amb la fi de recaptar fons que es destinen a una casa d'acollida que dona allotjament amb 25 apartaments individuals a families amb un infant amb càncer i amb altre malalties de llarga durada que s'han desplaçar dels seus municipis per rebre tractament als hospitals de Barcelona. 

El programa festiu ha començat a les 10h amb una concentració d'amants de les motocicletes de l'Agrupació motera de Girona. Al mateix temps, la Nau ha comptat amb tallers infantils i tallers de manualitats, així com amb una sessió de zumba. 

Aquesta iniciativa va començar fa 4 anys amb un grup de familiars i amics va voler ajudar la Íria, una noia que va patir leucèmia i que afortunadament està en perfecte estat de salut. 

L'any passat la gala va aconseguir recaptar un total de 2.500 euros en entrades i s'espera que aquest any ascendeixi la quantitat destinada a finalitats benèfiques. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat