Sant Feliu reconeix la tasca i els mèrits aconseguits pels esportistes de la ciutat

INTERVÉ: David Oliveras, regidor d'Esports a Sant Feliu de Guíxols

Sant Feliu de Guíxols
ha celebrat la Diada de l'Esport, una jornada per agrair la dedicació dels guixolencs als diferents esports que es practiquen a la ciutat, recordar els que han fer carrera a fora i també per reconèixer els premis guanyats.

Com és habitual es va reconèixer primer la tasca dels diferents clubs esportius: de natació, bàsquet, futbol, futbol sala, tennis, voleibol, patinatge, gimnàstica, ciclisme, trial, korfbal, arts marcials, petanca, escacs, vela, pesca, submarinisme i  fins i tot al centre excursionista Montclar.

Al final de l'acte van tenir protagonisme els joves esportistes que en el darrer any han aconseguit algun mèrit esportiu com l'atleta Arnau Saubí amb la millor marca del rànquing català en 3 mil metres a pista coberta; Carlos Rodríguez amb medalles de plata i bronze de taekwondo; la gimnasta Juliette Coley amb molt bons resultats en via olímpica; Raúl Sánchez i Joel Cañadas pels bons resultats en motocross; la nedadora Sílvia Barnés amb 4 medalles d'or al Campionat d'Espanya i una de plata i bronze al Campionat del Món; i Ariel Shrenck com a campió i subcampió de natació adaptada.

Des de l'àrea d'esports volen potenciar el turisme esportiu que a hores d'ara ja és molt important a Sant Feliu de Guíxols.

El teatre auditori de Sant Feliu de Guíxols estava ple de gom a gom en la celebració d'aquesta festa de l'esport on hi estaven convidats tots els esportistes de la ciutat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat