Entrega de premis del certamen Guíxols Flors at Home

INTERVÉ: Núria Cucharero, regidora de turisme i promoció econòmica // Carles Motas, alcalde de Sant Feliu de Guíxols

A Sant Feliu de Guíxols s'ha celebrat l'entrega de premis del certamen Guíxols flors.
Com que l'esdeveniment coincidia amb l'estat d'alarma van decidir reinventar-se amb un nou format virtual: Guíxols Flors at home. En lloc de presentar les plantes públicament els concursants enviaven les seves fotografies a través de les xarxes socials de manera que no es va haver de cancel·lar el certamen que ja ha complert la seva 67a edició.
Han estat més de 400 fotografies les que s'han presentat a Guíxols Flors at Home. El concurs ha inclòs diferents categories com rams de roses, cactus, bonsai i d'altres i també una categoria infantil pels més petits.

L'acte es va celebrar als jardins del Monestir el passat dissabte dia 4 i va concentrar a persones de totes les edats. Tant l'entrega de premis de Guíxols Flors així com la del concurs de teatre amateur han estat les primeres celebracions amb públic que ha organitzat l'ajuntament de Sant Feliu de Guíxols després del confinament. Des de l'ajuntament estan molt satisfets de com ha funcionat aquesta nova fórmula virtual i per tant mantindran una categoria virtual en les pròximes edicions. De totes maneres, l'any que ve, esperen poder celebrar l'acte de manera tradicional

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat