En marxa les VII Tertúlies Pallach

Palafrugell

Data: 15/03/2022

La Fundació Pallach torna a celebrar les Tertúlies Pallach. Un espai d'intervenció d'opinions, fent referència a l'educació entesa en un sentit global i transversal, en tots els àmbits. A partir de l'experiència educativa personal dels convidats i de les influències rebudes al llarg de la seva vida, es crea un espai de diàleg entre totes les persones assistents.

El Teatre Centre Fraternal acull la setena edició de les Tertúlies Pallach. Una activitat que enceten dos convidats parlant de la seva pròpia vida i de l'educació que han rebut.

Les tertúlies Pallach tenen per objectiu ser un espai per xerrar, intercanviar papers i reflexionar sobre la importància de tots els tipus d'educació, i ho fan a través de l'experiència dels participants en un to distès l'espontani.

A la primera de les tres jornades hi ha participat la pedagoga i escriptora Núria Esponellà i l'enòleg, gerent de Vins i Licors Grau i cantant del grup d'havaneres Arjau, Jordi Grau.

Els dos convidats han exposat davant una trentena de participants com va ser la seva educació i quins van ser els seus referents respecte a aquesta, tant en àmbit escolar, com familiar o social.

La trobada no busca cap conclusió final, més que haver passat plegats una bona estona de debat.

Les pròximes tertúlies seran els dilluns 21 i 28 de març a les 19 h al mateix Centre Fraternal. Hi participaran Anna Aguiló, Marià Júdez, Joan Xicoira i Marta Bussot.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat