Conscienciació a la Diada de la Mobilitat Segura

Circuits urbans per a nens, jocs per recordar els telèfons d'emergència i cursos de primers auxilis. Aquestes són algunes de les activitats que s'han ofert al públic aquest dissabte a la Diada de la Mobilitat Segura de Sant Feliu de Guíxols per conscienciar sobre la seguretat a la carretera. 

Diversos cossos de seguretat i emergències del municipi han organitzat les activitats de l'esdeveniment. L'objectiu principal ha estat conscienciar els més joves de la importància de la seguretat a les vies. 

A part de les activitats pels més petits, els joves tindran un circuit de ciclomotor, xerrades per part de la Policia Local i els Bombers i una activitat per a la sensibilització al provar una cadira de rodes. 

Els cossos policials i d'emergències han portat els seus vehicles dins l'escola. Per la seva part. els Pirates també han exhibit una sèrie de motos. El grup MIFAS també ha organitzat una activitat amb cadira de rodes per a la sensibilització. La recaptació del bar anirà destinada als afectats per accidents de trànsit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat