Palafrugell acull un Flors i Violes de petit format amb concerts per a totes les edats

Palafrugell

Data: 27/09/2020

INTERVÉ: Joan Vigas, regidor de promoció econòmica de l'Ajuntament de Palafrugell

Artistes com Pavvla, Joan Colomo o Mazoni han assistit aquest cap de setmana a una nova edició del festival Flors i Violes de Palafrugell. La proposta d’enguany s’ha fet en petit format amb un sol dia de programació a la plaça de Can Mario. Tot plegat entre estrictes mesures de seguretat derivades de la pandèmia del coronavirus.

Malgrat la incertesa dels darrers mesos Palafrugell ha aconseguit tirar endavant una nova edició del popular festival Flors i Violes.  Enguany s’ha comprimit en un sol dia, utilitzant només una ubicació: la plaça de Can Mario. Allà la programació s’ha dividit en diferents franges per satisfer tot tipus de públic. Música per tothom, però en un format ben diferent al de les edicions anteriors.

I de fet, les mesures de seguretat en van ser les principals protagonistes. Distància entre les cadires, desinfecció constant o control de l’aforament entre altres. Un espai que podia acollir unes 500 persones. La resposta del públic va ser d’allò més bona i va emplenar-se en tots els concerts.

La jornada va començar amb un vermut amb Pavvla i Joan Colomo. Una tarda familiar de la mà del grup infantil Reggae per Xics. I finalment els concerts de nit a càrrec de Mazoni i Ramon Mirabet. Aquest darrer no va poder actuar a causa de la pluja però sí que va pujar a l’escenari per tancar el recital de Jaume Pla amb una cançó conjunta.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat