Impulsen un pla d'ajuts per accedir als casals d'estiu de Torroella i l'Estartit

Impulsen un pla d'ajuts per accedir als casals d'estiu de Torroella i l'Estartit
Torroella de Montgrí

Data: 10/06/2020

L'Ajuntament de Torroella de Montgrí, en coordinació amb l'EMD de l'Estartit, facilitarà l'accés als casals d'estiu que s'organitzen al municipi mitjançant un programa d'ajudes que s'emmarca en el Pla de Xoc Municipal impulsat per atenuar l'impacte de la COVID-19. Amb aquest propòsit, enguany no es programarà el casal municipal i els esforços es destinaran a democratitzar al màxim les possibilitats que tots els nens i nenes puguin escollir i participar en el casal que prefereixin.

S'ha creat una guia conjunta amb les propostes de les empreses, entitats i associacions culturals, esportives i formatives d’estiu, més d'un vintena, que s’ofereixen per a infants i joves al municipi, amb la intenció d’aglutinar en un sol recurs l'ampli ventall d’activitats que tenen a l'abast.

El programa “El nostre estiu”, nom amb el qual s'ha batejat la iniciativa., és una iniciativa que pretén empoderar als infants i joves, fent-los partícips en l’elecció del recurs que més els convingui, potenciant les seves competències personals i la seva capacitat de prendre decisions.

Des de l’Ajuntament de Torroella de Montgrí i l’EMD de l’Estartit es farà el seguiment, en tot moment, per poder garantir la viabilitat de les activitats, el compliment dels requisits i donar suport als organitzadors de les activitats de lleure d’estiu del municipi.

Com a novetat, enguany des de l'EMD l'Estartit i Ajuntament de Torroella de Montgrí s'ha programat un campus d'estiu jove al municipi, per tal que els joves d'entre 12 i 14 anys tinguin un espai diferenciat dels infants per realitzar les activitats d’estiu. Serà un espai pensat per acompanyar-los en el seu creixement i perquè puguin desenvolupar-se tenint en compte les característiques de la seva edat.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat