El restaurant La Jovita de Calonge és el protagonista del programa Sobretaula

El restaurant La Jovita de Calonge ha estat el protagonista del programa de televisió Sobretaula, que neix amb l'objectiu de promoure la cuina de proximitat, donar a conèixer la riquesa del país, els productors locals i descobrir la gastronomia i cultura de Catalunya.

Aquest dijous 9 de febrer s'ha celebrat la preestrena del programa de televisió "Sobretaula" al Castell de Calonge. La producció de Canal Taronja de la Catalunya Central, tindrà una durada de 9 setmanes, en què podrem gaudir d'un programa que neix per promoure la cuina de proximitat, per donar a conèixer la riquesa del país i els productors locals, i per descobrir la gastronomia i cultura de Catalunya.

En aquest cas, el restaurant La Jovita de Calonge i el seu xef, han estat els protagonistes de la trobada, el qual s'ha sentit orgullós de formar part de l'esdeveniment, ja que els seus principals objectius van lligats de la mà de "Sobretaula": que és comprar a productors locals, cuinar productes de temporada amb les receptes de tota la vida de la zona i entendre la vinculació entre sostenibilitat i el consum de productes de quilòmetre zero.

Durant l'emissió, a banda dels típics plats tradicionals de la zona a través del restaurant La Jovita, també s'ha pogut conèixer la història del poble de Calonge, el seu paisatge i la gent que l'envolta a través de la mirada de la periodista Mari Pau Huguet, el presentador Pep Picas, el cantautor i cantant d'Euphoria, Edu Esteve i l'alcalde de Calonge, Jordi Soler.

Així, el programa "Sobretaula" permet donar a veu a pagesos, ramaders i altres petits productors i restauradors d'arreu del país a través d'un programa en què cada setmana coneixerem un restaurant i un poble de Catalunya. 
De fet, mostrar el comerç tradicional d'un municipi i els seus atractius turístics, patrimonials i arquitectònics, és clau per a l'evolució d'aquest.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat