Per què ha desaparegut el vídeoclip contra la violència masclista de Palafrugell?

Per què ha desaparegut el vídeoclip contra la violència masclista de Palafrugell?
Palafrugell

Data: 26/11/2020

L'Ajuntament de Palafrugell ha retirat el videoclip anual contra la violència masclista elaborat en motiu del 25N perquè ha rebut una queixa sobre una actitud que no concordaria amb els valors que pretén impulsar.

La peça audiovisual s'havia d'estrenar com cada any en motiu del Dia Internacional contra la violència envers les dones però al vespre va ser retirat i ja no es va publicar a les xarxes socials.

Preguntats per TV Costa Brava, L'Espai Dona i l'Àrea de Joventut del consistori justifiquen la decisió perquè "ha esdevingut una situació imprevisible, aliena al projecte i sobre la qual no es té tota la informació". Davant d'aquesta situació, i de forma preventiva, han decidit retirar el videoclip perquè "no es donen les condicions per garantir el manteniment dels principis del servei Espai Dona" i el projecte que des de fa ja uns anys impulsen amb l'Àrea de Joventut.

En aquest mateix comunicat l'Ajuntament recorda que l'Espai Dona té com a principis la lluita contra les violències masclistes, l'atenció i acompanyament de les dones víctimes i la prevenció i promoció de la igualtat d'oportunitats. També afegeixen que el projecte musical defensa la lluita contra la violència a través de la creació artística, la implicació del jovent en aquest tema i la promoció dels artistes locals.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat