L’associació Amb les teves mans portarà aliments i material a Polònia

Pals

Data: 27/03/2022

La Guerra d'Ucraïna ha despertat una gran allau de solidaritat arreu d'Europa i milers de furgonetes arriben a les fronteres amb material d'ajuda. Aviat, una d'aquestes furgonetes serà la que va sortir aquest diumenge des de Pals. L'associació "Amb les teves mans" ha estat recollint aliments i diversos materials per portar fins a Polònia i col·laborar amb els bombers de Chestokova. Va ser amb aquest cos d'emergència amb qui van pactar tot el material que ells podien portar, donant solució a les seves demandes.

L'entitat va fer una crida als municipis de la comarca i d'arreu de Catalunya per rebre tota l'ajuda possible, fos amb la donació d'aliments o a través d'aportacions econòmiques, que han arribat fins als 3.500 euros. També es van posar en contacte amb diferents institucions i escoles per aconseguir arribar encara a més gent.

La furgoneta portarà material sanitari, mantes tèrmiques però sobretot molts aliments. Menjar de primera necessitat com llet, cereals i potets per a nens petits que no són fàcils d'obtenir.

L'objectiu és arribar entre dilluns al vespre i dimarts al matí a Polònia. Un cop arribats, ajudaran a descarregar tot el material i tornaran dijous. La feina, però no s'acaba aquí. La resposta de la ciutadania ha estat tan gran que des de l'associació ja pensen en un segon viatge, aquesta vegada a una localitat al sud-est de Kíiv on hi arriben famílies i nens sense recursos.

Després de molts dies classificant menjar i material, els membres de l'associació feien evident la satisfacció per tota la feina. Un cop carregada la furgoneta, ja va començar la ruta a Polònia.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat