Palafrugell treballa en un protocol d'actuació en cas de punxades en l'oci nocturn

Palafrugell

Data: 12/08/2022

Per abordar el nou fenomen de les punxades, Palafrugell ha començat a treballar en la confecció d'un protocol d'actuació en cas de punxades en els espais d'oci nocturn del municipi. De moment, el consistori ja s'ha reunit amb els responsables de la discoteca Costa Este i la intenció és fer-ho amb la resta de locals d'oci nocturn. 

L’Ajuntament de Palafrugell, mitjançant la Policia Local, està treballant en la confecció d’un protocol específic per abordar les punxades als espais d'oci nocturn del municipi. Aquesta setmana s’ha reunit amb els empresaris del sector, concretament amb els responsables de l’establiment Costa Este, per tal de donar pautes sobre com actuar i començar a treballar en un protocol que permeti, d’una banda, realitzar una ràpida actuació, i d’altra banda donar el màxim suport a les possibles víctimes. Una trobada que també està prevista que es faci amb la resta d’establiments que es dediquen a l’oci nocturn al municipi.

D’altra banda, en la reunió entre els responsables de Costa Este i l’ajuntament, també es va abordar la problemàtica de l’excés de soroll i les molèsties que provoca als veïns de la zona. Malgrat que l’establiment d’oci nocturn s’adapta a la normativa, es va decidir iniciar un estudi per valorar quines actuacions es podrien arribar a fer per pal·liar la possible contaminació acústica. També es va establir el compromís, entre les dues parts, de baixa els decibels de forma voluntària i a fer un seguiment durant la resta d’aquest estiu pel que fa referència al so. 

Paral·lelament també es buscaran solucions com la instal·lació de panells acústics o altres elements estructurals que permetin establir una millor relació entre el gaudi de la música per part dels usuaris del local i el descans dels veïns i visitants durant aquesta temporada d’estiu.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat