Castell d'Aro celebra la 65ª edició de Sant Isidre Llaurador

INTERVÉ: Imma Gelabert, regidora de Turisme de Castell-Platja d'Aro

Castell d'Aro ha revindicat una primavera més la seva tradició de població vinculada al món rural amb una nova edició de la Festa de Sant Isidre Llaurador, patró de la pagesia. Ha estat la 65ª vegada que aquesta festivitat s'ha viscut al poble i, un cop més, el plat fort ha estat el Concurs de flors, fruits del camp i plantes ornamentals a les sales interiors i a l’entorn exterior del Castell de Benedormiens.

A més s'ha pogut veure també una mostra de fustes de Catalunya i d’Occitània a l’Antic Casino, a part de xerrades, tallers infantils, concerts o teatre. Aquesta és una festa possible gairebé exclusivament a les creacions que fan els veïns, en especial un grup de dones, que no només guarneixen el poble amb la seva imaginació, sinó que fan escola amb els més petits de la casa. 

Els principals premis han anat a parar a les mans d'Esther Pardo, pel millor ram de flors en general, Engràcia Pigem, pel ram de flors silvestres, Marina Vergeli per la millor ornamentació i la millor panera, Berta Puigdevall, pel ram de flors naturals seques, Joan Pujolràs, pel millor fruit, Marta Calvet, pel treball artístic amb fruits, la Família Bas, pel millor conjunt de fruits, Rafi López, pel ram de roses i Pol Álvarez, per la millor rosa individual. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat