En marxa la campanya conjunta de vacunació de la grip i de reforç de la Covid-19

Palamós

Data: 20/10/2022

Serveis de Salut Integrats del Baix Empordà ja té en marxa la campanya de vacunació de la grip, que realitza anualment quan arriba la tardor. Enguany es du a terme conjuntament amb la dosi de reforç contra la Covid-19 i s'ha de demanar cita prèvia.

Amb l'arribada de la tardor torna, un any més, la campanya de vacunació massiva contra la Grip, que enguany es fa de manera simultània amb les dosis de record de la vacuna contra la Covid-19, sota el lema 'Aquesta tardor, protegeix-te el doble'. Enguany se subministren les dues al mateix moment, amb l'objectiu de disminuir al màxim la incidència dels virus en els grups de risc.

La vacunació contra la grip i amb la dosi de record contra la COVID-19 està recomanada per a les persones de seixanta anys o més, les qui pateixen malalties cròniques, les embarassades i els professionals de la salut. La vacuna s'ha d'administrar cada any perquè la seva composició varia en funció dels virus gripals circulants en la temporada anterior. Al Baix Empordà es calcula que es vacunen de la grip unes 15 mil persones cada any.

Per vacunar-se cal demanar cita a través de l'aplicació 'La Meva Salut', el web citasalut.gencat.cat o bé al centre d'atenció primària de referència del o la pacient, que és on es porta a terme la vacunació.

Cal destacar que no es podrà subministrar la dosi de reforç de la Covid a aquelles persones que hagin passat la malaltia en els últims tres mesos. D'altra banda, qui encara no hagi rebut les primeres dosis contra la Covid-19, pot fer-ho al Palau Firal de Sant Antoni de Calonge, que continua sent el punt de vacunació massiva habilitat al Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat