Es posa en marxa l’APP de control d’accés a les platges de Palafrugell

Es posa en marxa l’APP de control d’accés a les platges de Palafrugell
Palafrugell

Data: 19/06/2020

L’Ajuntament de Palafrugell posarà en marxa, el proper dilluns dia 22 de juny, l’APP de control d’accés a les platges del municipi. Es tracta d’una aplicació molt visual i fàcil d’utilitzar, la qual permet a l’usuari, en temps real, saber si les platges es troben al màxim de la seva capacitat o encara compten amb places disponibles.
 
A l’aplicatiu cada platja disposa d’una descripció i del nombre total de persones que pot acollir, comptant amb la distància de seguretat. Mentre el color de la icona de la platja segueixi en color verd, la platja té capacitat i es pot seguir ocupant, en el moment que apareix el color vermell, vol dir que s’han exhaurit el nombre de places i els accessos a aquella platja concreta es tancaran fins que no s’alliberin places.
 
Les platges que comptaran amb el control d’accés i que es podrà consultar la seva disponibilitat a l’aplicació són les següents: Tamariu, amb una capacitat per a 866 persones; Llafranc amb 1.318 places i a Calella de Palafrugell, el Canadell amb capacitat per a 639 persones; el port de Malaspina amb 80 places disponibles, la platja d’en Calau que té un total de 77 places; La platgeta amb capacitat per a 42 persones; el Port Bo, que té 35 places i finalment el Port Pelegrí que té una capacitat per a 243 persones.
 
L’aplicació es troba dins l’APP de l’Ajuntament de Palafrugell, “Palafrugell al mòbil” i està disponible per Android i per IOS. A més, s’adapta a qualsevol dispositiu per tal de fer més fàcil la seva navegació.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat