Accident amb flames a Tamariu

Accident amb flames a Tamariu
Palafrugell

Data: 02/12/2019

L’accident ha tingut lloc quan un vehicle ha sortit de la via en la cruïlla de Tamariu per anar al Far de St. Sebastià i s’ha estampat contra el voral. El cotxe no només ha quedat destrossat en la seva part frontal sinó que també s’ha encès i ha quedat envoltat de flames. El conductor, que anava begut i ha donat positiu en el control d’alcoholèmia ha patit ferides lleus i està fora de perill. En el control realitzat ha donat una taxa de 0’90, índex molt superior al permès per posar-se davant del volant, que és de 0’25. La ràpida presència dels agents de la Policia Local ha estat clau per evitar mals majors en aquest accident.

En els propers dies la Policia Local reforçarà més els controls d'alcoholèmia, bàsicament per l'acumulació de sopars i dinars relacionats amb les festes de Nadal. Per aquest motiu cal extremar la precaució al volant i evitar agafar el cotxe si no s’està en plenes facultats.

Un vehicle cremat aquest cap de setmana
D’altra banda, aquest mateix cap de setmana, al carrer Martí Jordi Frigola de Palafrugell, es va cremar una furgoneta que estava estacionada per motius que es desconeixen. Els agents de la Policia Local es van veure obligats a trencar els vidres de dos vehicles que es trobaven aparcats al costat per tal que no patissin cap dany i no fossin atrapats per les flames.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat