Marta Reixach, farmacèutica: "La demanda és superior a la producció que es pot assumir"

INTERVÉ: Marta Reixach, farmacèutica

Les farmàcies són dels pocs negocis que es mantenen oberts en aquesta situació d'alerta pel Coronavirus, però cada minut que passa amb menys provisions. Mascaretes, alcohol, gels desinfectants i termòmetres esgotats. Aquests han estat els primers productes amb els quals s'han fet els ciutadans, però la por està portant al fet que es comencin a baixar les provisions d'altres medicaments com el Paracetamol. La demanda és superior a la producció que un laboratori pot assumir.

Davant del Covid-19 el Consell General de Farmacèutics ha ampliat les mesures del seu procediment d'actuació en relació amb l'atenció a les persones que acudeixen a la farmàcia.

Les noves mesures consisteixen a evitar aglomeracions, mantenir la distància de seguretat interpersonal d'1 metre, tant amb el públic com entre el personal de la farmàcia, netejar i desinfectar freqüentment les zones d'atenció, particularment quan s'atengui a una persona sospitosa i tenir previst una zona reservada a la farmàcia comunitària on poder traslladar a una persona amb símptomes.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat