L'AMPA del Guillem de Montgrí no recuperaria el menjador escolar almenys fins el 2020-21

Intervé: Jordi Masferrer, portaveu de l'AMPA

L'AMPA de l'Escola Guillem de Montgrí de Torroella de Montgrí no recuperarà la gestió del menjador escolar almenys fins al curs 2020-2021. En aquest sentit s'ha expressat el Consell Comarcal del Baix Empordà després que representants dels pares i mares de l'escola es presentessin al ple per protestar per la pèrdua del servei de menjador. 

L'AMPA exigeix tornar-se a fer càrrec d'un servei que han portat durant 10 anys i que des que penja del consell és més car i de menys qualitat. Recorden que el propi ajuntament de Torroella de Montgrí ha aprovat una moció per fer-los costat, i demanen al consell i a la Generalitat que deixin de passar-se la pilota i actuïn.

Des del consell expliquen que el canvi en el servei és per una qüestió de seguretat jurídica i no indica, en cap cas, una mala feina de l'AMPA. Afirmen que l'única fórmula perquè en recuperin la gestió és que la Generalitat faci un canvi de normativa que permeti excepcions en el cas de les AMPES que feien una gestió directa del servei com la del Guillem de Montgrí, però que es tracta d'una mesura que no s'aplicarà, com a mínim, fins d'aquí a dos cursos. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat