La Fira de Pirates i Corsaris estrenarà un espectacular bus-vaixell

Intervenen: Francesc Ferrer, president EMD;  Isaac Pontsatí, Els Pira'ts de les Medes; Delfo Pascual, mestre d'aixa

Això és una autèntica carrossa però no, no arriba carnaval, sinó la Fira de Pirates i Corsaris de l'Estartit. Després de 15 anys, aquest esdeveniment és ja un clàssic que sacceja tot el poble i aplega veïns i veïnes com l'emblemàtica Colla d'Els Pirat's de les Medes, que en preparen una de grossa.

A partir d'un autobús cedit pel Càmping El Montgrí, han construït amb l'assessorament d'un mestre d'aixa un autèntic vaixell de corsaris que treballen des del mes d'abril.

Amb el seu imponent vaixell, els Pirat's de les Medes seran un any més a la fira aquest dissabte en una autèntica batalla naval per poder conquerir l'Estartit. Aquesta serà una de les principals activitats d'un dels  grans esdeveniments de l'any a l'Estartit que s'allargarà des de divendres i durant tot el cap de setmana amb grans dosis d'història i activitats lúdiques i famliars.

Les Illes Medes han estat, des del segle XVI, refugi de pirates i corsaris, ja que des d’allà preparaven els atacs cap a terra ferma. Per fer memòria d’aquells temps es celebra aquesta fira que més enllà dels espectacles inclou també mercat de productes artesans i tradicionals, tallers infantils, visites guiades o exposicions entre d'altres.

La inauguració de la fira de Pirates i Corsaris es podrà seguir en directe per Televisió Costa Brava aquest divendres a partir de les 9 del vespre. 
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat