El ioga a la platja es converteix en un habitual dels estius a Sant Feliu

Igual que els anys anteriors, aquest juliol i agost Sant Feliu ofereix classes gratuïtes de ioga a la platja. Tres dies a la setmana, a les platges ganxones els ciutadans poden començar el dia amb una rutina diferent, gaudint de la tranquil·litat del paisatge mentre coneixen millor el seu propi cos.

Amb el va i ve de les onades de fons i els primers raigs de sol, els veïns de Sant Feliu de Guíxols poden començar el dia fent ioga a la platja. Amb sessions de 45 minuts els dimarts, dijous i els diumenges, des de l'ajuntament ja fa sis anys que ofereixen aquesta activitat que serveix per millorar la salut d'un mateix. Aquestes sessions també són una alternativa perquè la gent pugui començar el dia allunyant-se de les rutines habituals mentre gaudeix del paisatge.

L'èxit d'aquestes sessions ha augmentat any rere any, convertint-les en una cita fixe els mesos de juliol i agost. Aquesta és una activitat pensada per a tothom, amb exercicis i estiraments que busquen que els participants gaudeixin del ioga des del primer moment. La finalitat és que la gent pugui conèixer el seu propi cos i trobi en el ioga una eina per sentir-se millor en el seu dia a dia.

Principalment, a les classes es fa Hatha ioga, un estil que busca donar més elasticitat als músculs, mentre no es perd mai el control de la respiració. De fet, no es tracta de buscar el màxim esforç, sinó aconseguir la comoditat en els estiraments.

Aquestes sessions també són un reclam pels turistes que troben una altra manera de gaudir de les platges des de ben matí. Aquestes classes es duen a terme dimarts i dijous a la platja de Sant Feliu i els diumenges a la de Sant Pol, entre les 8h i les 8:45h.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat