Vall-llobrega instal·larà càmeres de videovigilància

Vall-llobrega

Data: 04/09/2019

INTERVÉ: Rufino Guirado, alcalde de Vall-llobrega

Vall-llobrega se sumarà a la tendència que molts municipis veïns han adoptat durant els darrers anys en matèria de seguretat i instal·larà en els propers mesos videocàmeres de vigilància a alguns punts claus del poble. 

L'Ajuntament ha estudiat, amb l'ajuda de tècnics dels Mossos d'Esquadra, quines són les entrades, sortides i ubicacions més destacades del municipi que cal vigilar i, per tant, on s'han di'nstal·lar els aparells. Els Mossos seràn també els encarregats de fer-ne el seguiment. El govern vall-llobreguenc no volia esperar més a aplicar aquesta mesura dissuasiva

Per dur-ho a terme s'han buscat càmeres el més compatibles possible amb el sistema de seguretat que utilitzen altres municipis perquè s'entén que, en aquest sentit, a tot arreu s'acabarà confluint cap al mateix mètode. A més, estaran ben indicades, deixant clar a tothom que Vall-llobrega està vigilat.

Alguns dels emplaçaments en els que s'ubicaran les càmeres no compten amb llum ara mateix i, per això, l'Ajuntament posarà també faroles amb plaques d'energia solar per poder fer arribar electricitat a les màquines. El cost total del projecte rondarà els 35.000 euros.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat