Guirado es mostra escèptic amb el fet que Ensenyament desbloquegi la nova Escola

Vall-llobrega

Data: 12/11/2018

Intervé: Rufino Guirado, Alcalde de Vall-Llobrega

L'Alcalde de Vall-Llobrega, Rufino Guirado, es mostra escèptic sobre la possibilitat que Ensenyament desbloquegi la construcció de la nova escola i alerta contra el fet que un municipi amb més diners pugui passar per davant del seu si paga una part de l'edifici.

El batlle es mostra desesperat amb una reivindicació que ja fa una dècada que dura i demana una reunió al més alt nivell perquè està cansat de rebre evasives o promeses per part de la delegació territorial d'ensenyament que mai s'acaben concretant.

Reunió el 19 de novembre

El proper 19 de novembre Enenyament ha convocat una reunió per abordar escoles que necessiten un nou edifici com poden ser les de Verges, Vall-Llobrega o Corçà.

Per Guirado la de Vall-llobrega, en barracons, no pot esperar més però té el temor que ajuntaments amb més capacitat econòmica puguin passar al davant del seu, que ara mateix no podria abordar una inversió tant alta. De fet, hi ha hagut consistoris, com el de Platja d'Aro, que han aconseguit un centre educatiu nou, finançant una part d'aquest, quelcom que la llei permet però que pot generar injustícies segons la capacitat econòmica dels ajuntaments.

Guirado reclama una resposta en ferm

Guirado entén la situació financera de la Generalitat però demana una resposta clara i concreta. Encara que sigui, en ferm, que l'escola es farà d'aquí  a X anys.

Notícies relacionades

Ensenyament abordarà el 19N la problemàtica de Verges i Vall-Llobrega (31-10-2018)
La nova escola de Vall-llobrega es pot estrenar el curs 2019-2020 (05-04-2018)
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat