Els monitors del casal d'estiu de platja d'aro reben una sessió informativa

Aquest matí, els monitors dels Casals d’estiu que ofereix l’ajuntament de Platja d’Aro, s’han reunit conjuntament per participar en una sessió formativa amb l’objectiu d’adquirir coneixements de primers auxilis i millorar les seves tècniques en planificació de jocs.
 

Els monitors i les monitores dels Casals d’estiu que començaran dilluns que ve a Platja d’Aro, han sigut citats a les escoles velles del municipi, per rebre formació bàsica de primers auxilis i treballar diferents tècniques a l’hora de planificar els jocs.
 
La sessió s’ha fet de forma conjunta entre els monitors del Casal d’Infància, el Casal Esportiu i els 3 Casals dirigits al jovent, que són el casal de lleure esport, el casal en streaming i el curs de premonitors. I això ha sigut així perquè, tot i les diferències que hi ha entre les diferents modalitats d’esplai, Marc Medina, regidor d’esports i de salut, assegura aquests no són completament aliens.
 
Amb aquesta àmplia oferta, l’Ajuntament pretén cobrir les necessitats del màxim nombre d’infants i d’adolescents possible.
 
I fins el dia d’avui han sigut rebudes amb èxit. El casal Esportiu, que ofereix activitats aquàtiques, funcionals, futbol i fins i tot escacs, compta amb un total de 80 nens per aquest estiu i 8 coordinadors amb la formació necessària per poder-los monitorar. En els Casals de jovent, dirigits als adolescents d’entre 12 i 16 anys, es compta amb un total de 120 alumnes i en el cas del d’infància, el nombre de monitors s’enfila fins als 67.
 
Les xifres són una evidència de la bona recepció que hi ha dels tres Casals. I, tot i que aquest any algunes de les activitats s’hagin hagut de modificar per les afectacions a la platja, els seus coordinadors asseguren que tot està llest per posar-los en marxa la primera jornada de juliol.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat