Els mocadors blancs seran els protagonistes de la 41a Cantada d'Havaneres de Platja d'Aro

Júlia Moner 

Aquest dissabte 13 de juliol se celebrarà la 41a Cantada d'Havaneres i Cançons de Taverna a la Platja Gran de Platja d'Aro.

Els mocadors blancs onejant a l’aire i el ron cremat tornaran a ser els protagonistes a la Platja Gran de Platja d'Aro aquest dissabte 13 de juliol, amb la celebració de la 41a Cantada d'Havaneres i Cançons de Taverna.

L’acte, organitzat per l’Ajuntament de Castell, Platja d'Aro i S'Agaró, comptarà amb les actuacions del grup Port Bo, de Calella de Palafrugell, Les Anxovetes, amb havaneres cantades íntegrament en femení, i Arjau, el trio musical que recupera els inicis de l’havanera a Calella.

La fórmula d’actuació dels grups seguirà sent la mateixa que els altres anys. Tots tres pujaran a l’escenari dues vegades, cantant quatre peces en cada part, amb un total de 24 cançons.

I, com sempre, en la cloenda hi haurà el cant conjunt de les dues havaneres més clàssiques, 'La Bella Lola' i 'El Meu Avi'.

L’accés és lliure i gratuït i s’ofereix servei de cadires sense numerar per al públic assistent. Aquells que vulguin podran portar el mocador blanc de casa per onejar-lo a l’aire, acompanyant les dues havaneres finals. Però si algú se l’oblida, també es podrà comprar allà mateix, per 2 euros. I aquest preu inclou el mocador commemoratiu de la vetllada i un got de cremat.

L’edició número 41 de la Cantada d’Havaneres i Cançons de Taverna de Platja d’Aro, es podrà seguir dissabte 13 de juliol a les 22.30h, en directe, a TV Costa Brava i a La Xarxa+, i diumenge 14 de juliol a les 23.10h, a les televisions locals.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat