L'escola Pedralta escull els millors lectors

L'Aina Figueres i l'Ona Debritto són les representants de l'escola Pedralta de Santa Cristina d'Aro a la final comarcal del 14è Certèmen Nacional de Lectura en Veu Alta que s'organitzarà durant la primavera a Palafrugell. Aquest dimecres al migdia els alumnes, professors i famílies de cicle mitjà i superior de l'escola han celebrat el certèmen de lectura en veu alta per tal d'escollir els millors lectors de l'escola. Cada aula ha escollit els 4 millors lectors que aquest dimecres han competit en el certàmen. En total 200 nens i nenes han participat en el concurs, de tots ells només 16 han pujat a l'escenari i 4 han estat els afortunats.

La lectura que s'han preparat els grumets vermells, és a dir els alumnes de cicle mitjà és 'Per un plat de macarrons' de Mercè Canela. Els grumets verds, de cicle superior s'han preparat el llibre 'La tribu dels Zippoli' de David Nel·lo. Un dels objectius de l'Escola Pedralta és entusiasmar als petits amb la lectura i ho fan amb el treball diari a l'aul, amb la participació en aquest certàmen de lectura en veu alta des de ja fa 6 any i amb activitats vountàries a l'escola.

L'11 d'abril se celebrarà a Palafrugell la final territorial per escollir els representants del Baix Empordà que el 5 de juny competiran per ser els millors lectors de Catalunya.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat