Palafrugell ajorna tots els actes de Festa Major destinats al públic juvenil

Palafrugell ajorna tots els actes de Festa Major destinats al públic juvenil
Palafrugell

Data: 09/07/2021

•    La decisió s’ha pres després que la Generalitat informés sobre el nombre de contagis de Covid-19 entre els adolescents al país. 

L’Ajuntament de Palafrugell, ha decidit ajornar els actes destinats al públic juvenil de la Festa Major 2021, atesa l’actual situació d’emergència sanitària provocada per la COVID-19, la qual encara no està erradicada del tot i on, en aquests moments, afecta d’una manera molt directa als joves de les franges d’edat entre els 16 i els 29 anys.

La decisió, que s’ha pres després de veure les dades dels últims dies, ha estat consensuada amb el Consell Municipal d’Entitats Juvenils, i es buscarà una nova data que estaria emmarcada entre els mesos de setembre i octubre. Amb aquesta decisió d’ajornar una part dels actes més massius de la Festa Major de Palafrugell, es contribuirà a posar mesures de control en la propagació de la COVID-19. L'Ajuntament lamenta profundament haver de prendre aquesta decisió, però el context epidemiològic actual ha estat clau per adoptar aquesta mesura. Així, el consistori també demana paciència i comprensió amb la decisió.

Pel que fa a la resta d’actes de la Festa Major 2021, tots aquells que tenen a veure amb les activitats culturals i musicals, es programaran, però sempre amb unes mesures de control adaptades a la situació que marca el PROCICAT i poden ser susceptibles de canvi depenent de la problemàtica sanitària d’aquell moment. La Festa Major d’enguany s’iniciarà el pròxim 16 de juliol i finalitzarà el 20 de juliol. La programació completa es podrà trobar aviat a la web de l’àrea de Cultura de l’Ajuntament www.palafrugellcultura.cat i les entrades es posaran a la venda a partir del dia 9 de juliol.

Cal recordar que davant el creixement exponencial dels contagis de les darreres setmanes, sobretot entre gent jove, les autoritats sanitàries van anunciar noves restriccions com, per exemple, que en aquelles activitats de més de 500 persones sigui obligatori un test d'antígens dotze hores abans d'accedir-hi, una PCR o bé tenir el certificat de pauta completa de la vacuna. Aquestes mesures entraran en vigor el cap de setmana i, en principi, seran vigents durant  dues setmanes més, fet que afecta plenament a les activitats de la Festa Major de Palafrugell.

Comentaris (2)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix

GxRPnRVyfa 35 dies
555
tsSLAuePfa 35 dies
555


Més articles de Societat