El mes de juny s'obren preinscripcions per casals d'estiu i llars d'infants

El mes de juny s'obren preinscripcions per casals d'estiu i llars d'infants
L’Ajuntament de Castell-Platja d’Aro vol oferir als infants, adolescents i joves del municipi i a les seves famílies la possibilitat de gaudir aquest estiu de 2020 d’activitats de lleure educatiu i esportiu.

Els equips tècnics i educatius treballen des de fa setmanes per adequar les activitats a les noves normatives i condicions (places limitades, grups reduïts, etc.) per oferir uns serveis de qualitat educativa amb les corresponents mesures de seguretat. El seu funcionament doncs, estarà condicionat a la normativa i regulació que s’estableixi en cada moment davant la pandèmia del Covid-19. L'1 de juny s'obren les preinscripcions.

Preinscripcions Casal d’Estiu, Casal Esportiu, Casal Tecnològic, Jovestiu i Espais Familiars: de l’1 al 10 de juny telemàticament (ambdós inclosos) o 8, 9 i 10 de juny de manera presencial i amb cita prèvia al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (cal concertar dia i hora a partir de l’1 de juny).

Preinscripcions Llars d’Infants Curs 2020-2021: de l’1 al 12 de juny telemàticament (ambdós inclosos) o 8, 9 i 10 de juny de manera presencial i amb cita prèvia al Palau d’Esports i Congressos de Platja d’Aro (cal concertar dia i hora a partir de l’1 de juny).

Properament s’informarà de les condicions generals de les activitats: horaris, preus, grups d’edat, documentació i oferta de beques.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat