La Policia de Palafrugell incorpora sis càmeres corporals i una pistola elèctrica Tàsser

Palafrugell

Data: 18/07/2019

Intervé: David Puertas, cap de la Policia Local de Palafrugell

La Policia Local de Palafrugell ha incorporat càmeres corporals, una tecnologia que es col·loca directament a la zona del pit l'uniforme i que ha de permetre als agents enregistrar imatges de determinades actuacions. Per exemple, les que es portaran a terme arran de la incorporació per primera vegada al cos d'una pistola elèctrica Tàsser, un instrument que només podran utilitzar agents degudament formats i en situacions molt concretes que van més enllà de la força del policia però que no requereixen l'ús d'una arma de foc. 

L'aposta per aquestes noves tecnologies s'ha posat en marxa coincidint amb la Festa Major de Palafrugell i l'inici de l'estiu, una època en què puja l'activitat policial. De moment, el cos compta amb 6 càmeres unipersonals de gravació perquè totes les patrulles de servei en portin almenys una amb ells. L'objectiu és incorporar noves càmeres un cop es comprovi el bon funcionament dels dispositius per avançar cap a una policia més eficient.

Les policies locals d'altres poblacions gironines com Castell-Platja d'Aro, Figueres o Girona també s'han iniciat en l'ús de càmeres corporals. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat