Allarguen un any més la prova pilot d'horari intensiu a les escoles catalanes que el fan

Intervé: Martí Fonalleras, director dels serveis territorials d'Ensenyament a Girona

Les sis escoles de primària del Baix Empordà que fan horari intensiu podran seguir amb la jornada compactada almenys fins el curs vinent. Aquesta és la resolució que ha pres el Departament d'Ensenyament, que ajorna la decisió d'apostar o no definitivament per aquest model fins l'any 2020. 

Aquest any de més servirà per acabar de definir el model i s'haurà d'implantar obligatòriament un servei de menjador que pugui cobrir la majoria de l'alumnat. 

Al Baix Empordà fan horari intensiu de nou a dues les tres escoles de primària de Castell-Platja d'Aro, la d'Esclanyà i la de Vall-llobrega des del 2013 i la de Santa Cristina d'Aro des del 2016, quan es va ampliar la prova pilot a un total de vint-i-cinc escoles catalanes. Des del Departament d'Ensenyament són conscients de la pressió que exerceixen diversos centres i famílies per poder-se sumar a la jornada compactada, però no incorporaran cap escola més fins que acabi la prova pilot. 

La continuïtat o no del model de jornada compactada la decidirà el març del 2020 el Departament d'Ensenyament després de contrastar la satisfacció de les famílies i de la comunitat educativa. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat