Galgos 112 celebra la desfilada canina a Platja d'Aro per conscienciar sobre l'adopció

L'Associació protectora de llebrers i podencs,Galgos 112, ha celebrat la cinquena edició de la desfilada canina a Platja d'Aro, després de dos anys sense organitzar-se a causa de la pandèmia. Enguany, la cita ha aplegat més de 100 participants.

La jornada de convivència entre propietaris i mascotes que organitza l'associació Galgos 112 ha arribat a la seva cinquena edició amb més d'un centenar d'inscrits d'arreu de Catalunya i de l'Estat per participar en les diverses desfilades, tant de gossos llebrers i podencs adoptats com d'altres perfils. Una mostra on els més espavilats van obtenir premis.

La plaça dels Estanys de Platja d'Aro s'ha omplert aquest diumenge 20 de novembre de gossos de múltiples races que han passejat i gaudit de les diferents activitats organitzades. Des de demostracions de com aquests animals són capaços de detectar olors a xerrades sobre com estimular i treballar amb els gossos.

Aquest esdeveniment no només serveix per passar un matí ben acompanyat amb les mascotes sinó també per conscienciar sobre la necessitat d'adopció de gossos com a opció més responsable. En especial els llebrers i podencs, animals que pateixen en molts casos abandonament o explotació amb activitats de caça.

La trobada feia dos anys que no s'organitzava a causa de la pandèmia i enguany ho han celebrat amb moltes novetats en articles com abrics o impermeables per als protagonistes de la jornada com també altres productes més genèrics com articles de Nadal.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat