Centenars d'escolars celebren l'últim dia d'escola al PP's Park

Intervenen: Farners Puente, mestra de P4 de l'Escola Vall d'Aro / Vanessa Gómez, PP's Park

Diverses generacions de nens i nenes platjarencs han crescut entre les atraccions del mític Pp's Park. I Aquest divendres ha estat el torn de l'alumnat de les Escoles Vall d'Aro i Fanals, que han decidit fer festa grossa per acomiadar el curs i celebrar el darrer dia d'escola entre muntanyes russes, llits elàstics i tobogans. 

Durant tot el matí, centenars d'escolars acompanyats dels seus mestres han pogut gaudir del parc d'atraccions sencer obert exclusivament per ells per compartir les darreres hores de diversió plegats abans d'acomiadar-se fins el curs vinent. 

Ha estat una jornada festiva i també emotiva en què des de Pp's Park han volgut retre homenatge al seu públic objectiu, les criatures, que són els qui donen sentit a la seva feina. 

PP's Park enceta amb força una nova temporada convertit en un dels referents de l'oci familiar a la Costa Brava Centre. Després que l'any passat van fer una aposta important per incorporar noves atraccions, aquest any enceten un estiu de continuïtat en què s'han millorat les instal·lacions. 

Amb la sòlida experiència en parcs infantils de les 4 generacions de la família Notario que hi ha al darrere del Pp's, aquest popular parc d'atraccions ha aconseguit sobreviurere durant dècades i reinventar-se per mantenir-se jugant a primera divisió. El compromís del parc ha estat sempre amb el públic de proximitat, si bé és cert que a l'estiu reben un gran nombre d'estrangers arran del pol d'atracció turístic que representa Platja d'Aro. 

Aquest divendres el Pp's Park ha estat només per uns centenars de privilegiats alumnes, però aquest estiu estarà obert al públic cada dia de la setmana fins a la mitja nit. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat