Castell-Platja d'Aro maté el toc de queda nocturn

Maurici Jiménez, alcalde de Castell-Platja d'Aro i s'Agaró

Castell-Platja d'Aro i s'Agaró es veurà afectat pel toc de queda, almenys, fins al 6 d'agost. El Govern ha decidit finalment incloure la localitat baix-empordanesa a la llista de municipis afectats pel confinament nocturn amb el temor que es produís "un efecte crida". I és que la vila tot i experimentar una millora en els índexs epidemiològics es trobava envoltada de poblacions afectades per les restriccions.

Després que Castell-Platja d'Aro i s'Agaró sortís, en primera instància, de la llista provisional de municipis afectats pel toc de queda, el batlle, Maurici Jiménez, va traslladar la seva preocupació a la delegada del govern de catalunya a Girona, Laia Cañigueral. Durant les converses, Jiménez va assegurar no voler tensionar més els agents de seguretat, així com evitar situacions d'aglomeracions.

Finalment, però, Castell-Platja d'Aro i s'Agaró forma part d'uns dels 163 municipis afectats per la pròrroga del confinament nocturn. Així doncs, els establiments hauran de tancar a dos quarts d'una de la nit, entre la 1 i les 6 de la matinada perviu el confinament i no es podran reunir més de 10 persones de diferents bombolles de convivència. La resta de municipis del Baix Empordà afectats per les restriccions són Calonge i Sant Antoni, la Bisbal, Palafrugell, Palamós, Sant Feliu de Guíxols, Santa Cristina d'Aro i Torroella de Montgrí.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat