Protecció Civil demana mantenir l'alerta tot i l'estabilització del cabal dels rius

La Bisbal d'Empordà

Data: 20/11/2018

INTERVÉ: Joan Ajenjo, Protecció Civil La Bisbal d'Empordà

Protecció Civil demana no baixar la guàrdia tot i que l'episodi de fortes pluges ja l'hàgim deixat enrere. Dilluns ja va quedar desactivat el pla INUNCAT i a les comarques de Girona la fase d'alerta va passar a prealerta. Tot i aquesta millora Protecció Civil de La Bisbal avisa que el cabal dels rius i rieres de la comarca continua sent molt alt, el que obliga a estar molt atents. 

La precipitació va començar a disminuir a partir de diumenge a la tarda el que va afavorir que el cabal del riu Daró en el seu pas per la capital de comarca s'anés estabilitzant i al llarg del dilluns el Daró ja no tenia cap perill de desbordament. Malgrat que les pluges no han tornat a aparèixer i que els cabals poc a poc es van rebaixant, el cos d'emergències adverteix que s'eviti acostar-se a rius i rieres.

Lluny d'esperar que es repeteixi un episodi de pluges com el que s'han viscut els darrers quatre dies, es preveu que de cara a dijous una nova pertorbació torni a afectar les comarques de Girona, entre elles també el Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat