Pares de l'escola Mas Clarà de la Bisbal reclamen una segona línia de P3 pel curs 2019-20

INTERVÉ: Glòria Devesa, mare afectada

Pares d'alumnes i de nens i nenes que volen que entrin a l'escola Mas Clarà de La Bisbal d'Empordà es presenten al Ple Municipal de la ciutat per reclamar suport de cara a la demanda d'una segona línia de P3 al centre el curs vinent

El Departament d'Educació havia ofertat aquest any 25 places a Mas Clarà  i hi ha hagut 38 preinscripcions. Demanen dues línies perquè tots hi tinguin cabuda però, sobretot, perquè 27 d'ells són germans d'actuals alumnes del centre i 12 tenen necessitats educatives especials

Aquest dijous els pares i la direcció de l'escola tenen concertada una reunió amb Serveis territorials d'Educació a Girona i hi exposaran els seus arguments. Per això van sol·licitar, al plenari, que l'Ajuntament els acompanyés. 

El regidor d'Ensenyament bisbalenc, Enric Marquès, es va comprometre a anar-hi amb ells i va deixar clar que defensar l'argument de les 38 preinscripcions és complicat, però no si ho fan amb el dels 27 germans i els 12 amb necessitats especials. Per això, per a ells la millor opció també seria la de la segona línia i no la probable resposta d'Educació que creuen que pot ser la de fer un grup pels 27 dotat de recursos extra. 

Els pares del Mas Clarà també defensen que la segona línia és bona per evitar la segregació a la ciutat al complet, doncs veuen com de retruc els alumnes amb matrícula viva, generalment immigració, acaben gairebé tots a l'escola Empordanet. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat