La Fira del Conte de Vulpellac, l'èxit organitzat per l'alumnat de 6è de l'Escola Forallac

Des de tallers, a llibreries o espectacles. Molta varietat d'activitats han emplenat els espais municipals de la vila. I totes elles amb molt d'èxit gràcies a la bona gestió que han fet els alumnes per construir l'esdeveniment des de 0. Amb un gran somriure conclouen la Fira del Conte de Vulpellac 2024, on tant els familiars de l'alumnat com tots aquells qui passaven pel municipi, han passat una molt bona estona.

El diumenge Vulpellac va emplenar-se de visitants gràcies a les activitats de la Fira del Conte que van organitzar els i les alumnes de sisè de l'Escola de Forallac.

Recordem que, com van presentar a la roda de premsa oficial, l'alumnat va començar a treballar amb un projecte d'Educació de qualitat i van investigar sobre l'hàbit lector. Tot plegat va esdevenir en el projecte de la Fira del Conte, que s'ha treballat des de molts vessants i matèries diferents.

Des de tallers, a llibreries o espectacles. Molta varietat d'activitats han emplenat els espais municipals de la vila. I totes elles amb molt d'èxit gràcies a la bona gestió que han fet els alumnes per construir l'esdeveniment des de 0.

Organitzar una fira sencera, té molta feina. I aquest cop l'alumnat de sisè s'ha superat i han sabut treballar en equip alhora que han gaudit de tot el resultat final aquest diumenge.

Amb un gran somriure conclouen la Fira del Conte de Vulpellac 2024, on tant els familiars de l'alumnat com tots aquells qui passaven pel municipi, han passat una molt bona estona gràcies a la feina que han fet durant tot el curs.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat