Qui va assassinar Montse Sánchez?

Data: 13/11/2018

Han passat 10 anys des de que Palafrugell es despertava consternada per la mort de Montse Sánchez, una dependenta a la que van assassinar a l'aparcament del Casal, molt a prop de la botiga on treballava al centre de la població.

Passada aquesta dècada l'interrogant continua sent el mateix, qui va esperar Montse Sánchez al costat del seu vehicle a qui va atacar amb diverses ganivetades? I quin va ser el mòbil per voler acabar amb la seva vida? Descartat com autor del crim poques hores després de l'assassinat la que era la seva parella, els Mossos d'Esquadra van seguir la investigació en el seu entorn més proper. L'únic rastre de l'assassí esdevé la gravació que una càmera instal·lada en un cotxe del carrer Ample va poder captar, i on es veia el sospitós que un parell de persones havien descrit com l'home que minuts abans de la mort de Montse Sánchez rondava l'aparcament del Casal, i que passava per davant dels safarejos municipals. Però la imatge massa borrosa i difuminada de l'enregistrament mai va permetre una clara identificació del presumpte assassí.

La troballa uns anys després de l'arma del crim, un ganivet que uns operaris van trobar mentre netejaven un solar del carrer Ample, va tornar a despertar l'esperança de tancar el cas. Les restes de sang es van comparar amb les de centenars d'homes de l'entorn de la víctima així com en altres condemnats i arrestats que encaixaven amb el patró. Però res d'això ha servit per posar noms i cognoms amb la persona que el 13 de novembre del 2008 va decidir acabar amb la vida de Montse Sánchez.
 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat