El temps d'espera a l'Hospital de Palamós és d'11 minuts de mitjana

El temps d'espera a l'Hospital de Palamós és d'11 minuts de mitjana
Palamós

Data: 19/03/2019

Intervé: Sílvia Ibáñez, adjunta a la direcció assitencial SSIBE - VÍDEO EN PROCÉS

Els usuaris i usuàries de l'Hospital de Palamós esperen de mitjana 11 minuts per ser visitats. Dos anys després de la implantació del sistema de confirmació automatitzat de visites es confirma la reducció de cues a Consultes Externes i una millora de l'orientació dels pacients.

Des de la implementació del sistema el mes de juliol del 2017 aquestes màquines han confirmat 268.116 visites, de les quals 223.383 corresponen a l'Hospital de Palamós i 44.733 a la unitat d'anàlisi clínica del CAP.

El nou sistema d'admissió de visites ha complert dos idees. Una millorar la circulació, orientació i confort dins el centre sanitari  i un altre obtenir informació sobre el seu funcionament. El primer objectiu s'ha aconseguit afegint-hi també una millora de la senyalització.

La segona idea era obtenir informació sobre el temps d'espera dels usuaris. Aquesta es xifra en 11 minuts de mitjana, perìo amb serveis que baixen dels 10 com oftalmologia i radiologia.

El sistema funciona de forma ràpida i intuïtiva. Un cop s'entra a Consultes Externes de l'Hospital hi ha una màquina que identificant-se amb el número de la targeta sanitària indica la visita o visites que té programades un pacient, a quina sala s'ha de dirigir i se li dóna un número. Un cop a la sala pot veure quan és cridat perquè hi ha una pantalla on van sortint els números en qüestió. D'aquesta manera, a més d'ordenar la circulació es reforça la confidencialitat del pacient

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat