L'ICSuro acull una vintena d'Erasmus que treballen en un projecte de suro a l'espai

Palafrugell

Data: 28/10/2021

INTERVÉ: Albert Hereu, director de l'ICSURO

Vint estudiants d'aeronàutica de màster i doctorat de Turquia, Portugal, Polònia i Lituània estan visitant aquesta setmana la Fundació Institut Català del Suro de Palafrugell en el marc del programa d'Erasmus+ del projecte EcoCORK.

EcoCORK és un projecte creat amb l'objectiu de desenvolupar eines educatives que ajudin a crear consciència ecològica en la fabricació de compostos de suro, així com a ajudar entendre la importància dels compostos naturals “eco-friendly” en matèria de sostenibilitat per a productes aeroespacials.

Des del passat dilluns fins divendres, els integrants del projecte han estrat en conctacte amb el món surer mitjançant diverses activitats, com una visita al Museu del Suro de Palafrugell, o una visita als boscos d'alzina surera de Cassà de la Selva, així com diverses sessions formatives a càrrec dels tècnics de la Fundació ICSuro. 

Malgrat la visita a Palafrugell sigui d'una durada de cinc dies, la formació de l'alumnat seguirà durant els propers dos anys amb la visita a la seu de la resta de socis universitaris del projecte.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat