Primer dia del nou curs a les escoles de Sant Feliu de Guíxols

El nou curs escolar ja ha començat aquest dilluns 5 de setembre, un curs que després de dos anys s'inicia amb completa normalitat. Des de les escoles de Sant Feliu de Guíxols es plantegen moltes activitats tant dels propis centres com d'empreses externes. 

Amb aquesta emoció han iniciat les classes a les Escoles de Sant Feliu de Guíxols.
Aquest dilluns ho han fet els cursos d'infantil i primària, on es calcula que hi ha matriculats uns 1800 nens, tot i que no és una xifra tancada per les noves incorporacions als centres durant l'estiu. 

La novetat d'aquest any, ha estat la data d'inici, ja que mai el curs escolar s'havia avançat tant, comença abans de la Diada Nacional de Catalunya. 

Des de l'AMPA, es dediquen a banda de proporcionar els llibres de reciclatge, també a gestionar i presentar la programació de totes les activitats extraescolars que podran gaudir-se a partir de l'octubre, per tant, en aquest moment els període d'inscripció encara continua obert.

L'Ajuntament del municipi ha realitzat un seguit d'obres de millores a les quatre escoles públiques: Ardenya, Gaziel, Mossèn Baldiri Reixach i l’Estació. Dels  90.000 euros previstos per a millores, s'han afegit 22.000 euros més. Algunes de les obres que s'han dut a terme a les escoles han estat substitució de portes i persianes, la instal·lació d'escalfadors elèctrics i pissarres digitals, treballs d'enjardinament, adaptació d'elements per necessitats especials de l'alumnat i compra de pintura nova.

Aquest dimecres 7 de setembre serà el torn de la tornada a la rutina als instituts, on aproximadament 850 nens d'entre els 12 i els 16 anys començaran a rebre classes. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat