Destapen una plantació de marihuana i diversos fraus elèctrics a Figueres

Destapen una plantació de marihuana i diversos fraus elèctrics a Figueres
Comarques Gironines

Data: 09/05/2018

Agents de la Policia de la Generalitat - Mossos d’Esquadra de la comissaria de Figueres i de l’Àrea Regional de Recursos Operatius de la Regió Policial de Girona, juntament amb la col·laboració de la Guàrdia Urbana de Figueres, i efectius d’una companyia elèctrica, van fer un dispositiu que es va centrar en els carrers Major i Joaquim Vayreda de la ciutat de Figueres (Alt Empordà).
 
El dispositiu centrat en la salut pública i la defraudació de fluid elèctric, es va fer la tarda d’ahir dia 8 de maig, i va donar com a resultat 84 domicilis inspeccionats, tots del barri del Culubret.
 
Del total d’aquests domicilis inspeccionats, 8 presentaven irregularitats i talls del subministrament per possibles fraus elèctrics.
 
En el marc de la inspecció, agents dels mossos van localitzar, en un traster del carrer Major, una totalitat de 103 plantes de marihuana d’un metre vint d’alçada. Per aquesta plantació els mossos van denunciar penalment una dona de 28 anys, nacionalitat espanyola i veïna de Figueres.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat