Com protegir als nostres animals i als de la protectora dels pics de calor a l'estiu

Palafrugell

Data: 12/06/2024

L'estiu ha de ser compatible amb el benestar de les nostres mascotes i les protegides a Rodamón. I tot plegat, és a les nostres mans. Molta hidratació, alguns banyets, protecció a la calor amb ventilació i zones fresques i passejades fora d'horari de màximes temperatures són alguns dels consells. 

Ja ha arribat l'estiu i les nostres mascotes, i les que es troben a la protectora d'animals, pateixen molt la calor. L'Associació Protectora d'Animals Rodamón que vam visitar també l'altre dia, comparteix amb nosaltres alguns consells per evitar que els nostres animals no pateixin un cop de calor. Ja que aquest pot ser irreversible. Ells ja han començat a aplicar aquests consells.

Rodamón sempre necessita la col·laboració ciutadana i cada estació requereix cuides diferents. Ara hem passat de les mantes a altres necessitats que, recordem, sempre trobarem indicades a la pissarra exterior. N'hi ha algunes que continuen essent les mateixes.

Molta hidratació, alguns banyets, protecció a la calor amb ventilació i zones fresques i passejades fora d'horari de màximes temperatures són alguns dels consells. Però, sabíeu que inclús en l'alimentació podem contribuir a la hidratació? Ens ho explica l'Àngel VIiladegut, director de l'APA Rodamón Baix Empordà.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat