La IV Jornada Entaulats reconeix la tasca dels voluntaris que donen suport a la gent gran

Palafrugell

Data: 10/03/2018

Intervenen: Josep Piferrer, alcalde Palafrugell / Joan Abellí, cuiner / Ferran Pujadas, Restaurant Casamar

Palafrugell ha viscut aquest dissabte una nova edició de la jornada solidària "Entaulats". Per quart any consecutiu el restaurant de Llafranc amb estrella Michelin Casamar i l'Ajuntament han treballat conjuntament per poder oferir als voluntaris de la vila un àpat de reconeixement. Enguany s'ha homenatjat la tasca de voluntariat amb gent gran

Entaulats va néixer com una iniciativa del xef del Casamar Quim Casellas i el seu equip, que lluny de creure's un restaurant amb estrella van voler dedicar un dinar als nens i nenes en risc d'exclusió i a tots aquells que treballaven amb ells de forma desinteressada. Amb els anys les temàtiques han anat canviant però sempre amb els voluntaris com a protagonistes. El projecte ha anat creixent i més cuiners s'hi han volgut afegir, com és el cas d'en Joan Abellí, cuiner molt reconegut entre els palafrugellencs com a Joan de l'Arc.

El menú d'enguany ha consistit en uns entrants a base de truita de patates i amanida russa i un segon a triar entre suquet de rap o arròs de carn. De postres, la fleca local Can Duran hi ha aportat la pastisseria. En definitiva, unes preparacions allunyades de la cuina d'avantguarda que es practica al Casamar, però no per això menys valorada. 

Enguany l'Entaulats s'ha mogut de la Bòbila al Centre Fraternal, un espai més acollidor. L'àpat ha estat amenitzat amb actuacions diverses, com una cantada d'havaneres.  

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat