Castell-Platja d'Aro inaugura l'estiu amb quatre casals

Data: 02/07/2019

Intervé: Pedro Torres, Regidor d'Infància, Joventut i Esports

Amb l'arribada de l'estiu s'acaba els curs escolar fins a mitjans de setembre i neix la necessitat d'oferir a la mainada espais on relacionar-se d'una forma lúdica. Per aquest motiu, l'Ajuntament de Castell-Platja d'Aro ha mantingut l'oferta del municipi amb quatre propostes a l'hora d'escollir casal

Des de l'Ajuntament han remarcat la importància dels casals com a generadors de llocs de treball per a monitors. D'aquesta manera les families podran escollir entre el Casal d'Estiu, el Casal Esportiu, el Jovestiu i el Tecnològic. 

El casal d'estiu està encarat a infants entre 3 i 12 anys i se situa a la Pineda de Riuet de Platja d'Aro. El casal esportiu està pensat per joves entre 8 i 15 anys i es desenvolupa al Palau d'Esports i Congressos, així com amb activitats l'aire lliure. 

Per la seva part, el casal Jovestiu vol atraure joves adolescents de 13 a 15 anys. aquests podran gaudir de les instal·lacions del Palau d'Esports i Congressos de nou a dues, mentre que els nois i noies d'entre 16 i 17 anys tenen a la seva disposició el mateix espai als mateixos horaris amb la possibilitat de fer un curs de premonitors amb pràctiques al mes de juliol. 

El Casal Tecnològic és per a joves d'entre 12 i 16 anys i es porta a terme a la Masia Bas, on els adolescents tindran la possibilitat d'iniciar-se en robòtica, il·lustració digital, disseny gràfic, fotomuntatge, vídeo, 3D, programació i efectes visuals. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeix



Més articles de Societat