Guíxols APP, la nova aplicació de la ciutadania

Només amb un telèfon mòbil i a toc de clic els ciutadans de Sant Feliu de Guíxols podran notificar a l'Ajuntament les incidències que detectin a la ciutat. Aquesta és una de les opcions que posa a l'abast l'APP que s'ha posat en marxa fa tan sols unes hores.

L'aplicació Guíxols no s'ha orientat cap a la promoció turística sinó que vol ser una eina ciutadana. El gestor d'incidències a la via pública permet enviar un formulari al consistori per comunicar suggeriments o problemes que es detecten en diferents àmbits. L'eina permet incloure una fotografia del desperfecte i enviar-la al servei municipal corresponent per tal que en breu es pugui treballar en una solució. Un canal ràpid i directe amb l'administració local que ha d'agilitzar els tràmits.

A banda d'aquest apartat de corresponsabilitat entre administració i ciutadania, l'APP també inclou total la informació municipal que passa per l'agenda, els telèfons d'interès, tràmits, notícies i links a les xarces socials, dades de mobilitat o el temps entre d'altres. També disposa d'un sistema de notificacions municipals per tal de rebre al telèfon mòbil avisos puntuals sobre incidències o canvis sobtats del normal funcionament de la ciutat com talls de circulació. La nova APP és gratuïta i apta tant per aparells amb sistema iOS com Android.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat