La Festa Major de Romanyà de la Selva sempre és especial pels seus veïns

Baix Empordà

Data: 14/09/2023

Romanyà de la Selva és una entitat municipal que forma part de Santa Cristina d'Aro. Un dels dies de retrobament per a tots els veïns és el sopar popular que es fa el dissabte de festa Major. Cada família s'emporta el seu propi menjar i el comparteix amb la resta d'amics i veïns, amb qui aprofiten per conèixer una mica més. Un sopar que enguany ha comptat amb més de 120 veïns de Romanyà i Santa Cristina.

La Festa Major de Romanyà de la Selva sempre és especial pels seus veïns. Durant el dia, les activitats i els jocs per a infants i adults són els protagonistes d'aquest nucli de Santa Cristina d'Aro. De nit, arriba el torn del gran sopar popular, que aquest 2023 ha superat el centenar de persones.

Un esdeveniment que mostra de la millor manera què és Romanyà. Tots els veïns reunits sota la lluna i les estrelles compartint el menjar i beure que ells mateixos han portat de casa seva.

Un sopar que els veïns agraeixen l'esforç dels organitzadors per poder celebrar aquest tipus d'actes, com a mínim una vegada l'any.
Durant el sopar, la gent comparteix les seves vivències a Romanyà i les històries que els connecten amb aquest nucli al bell mig de les Gavarres.

Veïns amb residència a la zona que, gairebé no es veuen, però que en nits com aquesta es tornen a trobar.
Els veïns que hi viuen tot l'any veuen que, en dies com aquest, la plaça s'omple de festa. El sopar i gran part de la programació els organitza l'Associació de Veïns de Romanyà.

En l'organització de la festa també hi col·labora l'Ajuntament de Santa Cristina, que veu amb orgull com treballa el teixit associatiu i l'activitat popular.
Una Festa Major de Romanyà que, a banda del sopar, ha tingut visites guiades, jocs i ball. Una festa de la qual ja estan pensant idees de cara l'any que ve perquè aquesta nit no es perdi mai a Romanyà de la Selva.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat