Pista de gel i Playmobils per començar a gaudir del pont a Platja d'Aro

S'apropa el Nadal i a Platja d'Aro ja es comença a celebrar. Aquest cap de setmana es va innaugurar la pista de gel organitzada pel parc d'atraccions PP's Park de Platja d'Aro. Aquest és el tercer any que la Plaça els Estanys es converteix en una gran pista de gel on tothom qui vulgui pot disfrutar del patinatge amb família i amics. La innauguració de la pista se suma a l'encessa de llums de la setmana passada per començar a crear la il·lusió nadalenca

La pista de gel estarà oberta tots els caps de setmana fins que comencin les vacances de Nadal, que es podrà patinar durant tot el dia. Aquest any la il·lusió per patinar és doble degut a que el Nadal de 2020 no es va poder disfrutar de la pista de gel a causa de les restriccions sanitàries.  Una de les novetats d'enguany és el major espai que tenen els patinadors per gaudir de l'experiència.

L'altre activitat estrella d'aquest pont ha estat la fira de Playmobil. El Palau de Congressos de Platja d'Aro ha acollit diversos diorames de col·leccionisme que van cautivar a tots els visitants de la fira. Pirates, soldats, i històries literàries com Els viatges de Gullivert han estat algunes de les temàtiques d'aquests diorames. L'èxit de l'any anterior ha permès a la fira augmentar l'espai, cosa que ha suposat la participació, no només d'expositors catalans, sinó també vinguts d'Espanya i França.

Durant els cinc dies que va durar la fira, els visitants van poder veure de ben a prop les diferents construccions i comprar productes de Playmobil. També hi havia una activitat de trobar la figura perduda en els diorames. L’entrada al recinte permetia gaudir de 30 minuts de patinate extra a la pista de gel i tenia la seva vessant solidària, ja que els dos euros es destinaran a diversos projectes socials, de salut i benestar pels infants de la localitat.

Aquestes dues activitats formen part d’una àmplia agenda que el municipi té programada per les vacances de Nadal, on destaquen clàssics com el Pessebre Vivent, el Parc Infantil i l’esperada Cavalcada dels Reis d’Orient.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat