Un dia un vi, agenda de vins catalans

Palafrugell

Data: 15/11/2018

INTERVÉ: Patrícia Golferichs, promotora de l'agenda

Parlar, viure, beure, explorar i alçar els vins catalans. Tot això és el que et convida a fer l'Agenda dels Vins Catalans. Un projecte que de la mà de la Patrícia de Golferichs s'ha materialitzat en aquesta agenda anual que et reconama un vi per cada dia de l'any. Amb la intenció de potenciar el vi del país, la Patrícia va buscar un element dins el món editorial que parlés del sector vitivinícola català però que alhora fos capaç d'arribar al consumidor final. 

Una proposta que ha estat capaç de caminar de la mà de cellers i restaurants que han vist en l'agenda com una manera de fomentar la cultura del vi. L'agenda però va un xic més enllà de la proposta d'un vi per a cada dia, ja que les notes de tast van acompanyades d'unes il·lustracions creatives de les ampolles, els restaurants on pots trobar una bona carta de vins i una petita guia de conceptes bàsics per anar pel món i escollir un bon vi.

La rigorositat i el cuidar al detall tots els elements que formen l'agenda és la base d'aquest projecte que aquest any arriba a la tercera edició. Les dates assignades per a cada vi no són triades a l'atzar i els comentaris són fruit d'un exhaustiu estudi.

A banda de l'agenda, enguany també s'ha presentat un calendari amb 365 vins recomanats i il·lustrats, una bossa de roba i un pòster que conté 120 ampolles il·lustrades dels millors vins del país.

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat