Detinguts per vendre il·legalment còmics i productes exclusius d'una empresa de Torroella

Detinguts per vendre il·legalment còmics i productes exclusius d'una empresa de Torroella
Torroella de Montgrí

Data: 13/05/2019

Els Mossos d'Esquadra han detingut tres persones per apropiar-se de còmics exclusius d'una empresa de Torroella de Montgrí i vendre'ls en plataformes d'internet. Els detinguts són tres veïns de Salt, membres d'una mateixa família, d'entre 29 i 55 anys als que se'ls imputa un delicte contra la propietat intel·lectual i d'apropiació indeguda.

La investigació va començar el 24 d'abril quan l'empresa va denunciar que algú estaria efectuant vendes dels seus còmics a internet sense autorització. La investigació va determinar que s'havien efectuat 132 vendes per valor de 4.500 euros i que s'estaven posant al mercat més de 500 títols. Els beneficis irregulars ascendirien a més de 10.000 euros.

Segons els Mossos qui tenia accés al material i el transportava era un transportista que treballava per una empresa contractada per l'editorial torroellenca. Els productes que el transportista sostreia els donava als seus familiars per tal que aquests els posessin a la venda a través de tres plataformes.

Els Mossos van recuperar, del domicili familiar dels detinguts, un total de 1.680 llibres col·leccionables de súper herois que van poder retornar a l’empresa propietària.

Els detinguts, a qui no els consten antecedents, van quedar en llibertat després de declarar en dependències policials a l'espera de judici. 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat