Sant Antoni enceta la Festa Major amb la multitudinària Diverbeach

La Diverbeach es disposa a desafiar la meteorologia i obrir la Festa Major de Sant Antoni. Aquest esdeveniment, que va començar com un 'divertimento' del grup Di-Versiones, s'ha acabat convertint en tot un clàssic que aplega cada any més de 5.000 persones a l'espigó del mig de la platja de Sant Antoni. 

Després d'uns dies d'intriga a les xarxes socials, amb votació inclosa sobre què s'havia de fer, el grup dirigit per Albert Fort ha decidit mantenir la festa per respecte als milers de persones que venen d'arreu de les Comarques Gironines i altres indrets de Catalunya, i posant un ciri a qui sigui que mani al cel, intentaran que la pluja no espatlli la festa fi de temporada.

La Festa Major de Sant Antoni es concep com el colofó final de les activitats de juliol i agost a Calonge i Sant Antoni. Des d'aquest divendres i fins el 2 de setembre s'han programat activitats adreçades a tots els públics i molt especialment al públic familiar, el 'target' amb el que treballa l'àrea de turisme de Calonge i Sant Antoni. 

Així doncs hi haurà concursos de pintura, taller de jocs matemàtics i espectacles infantils. Sense oblidar altres clàssics de qualsevol festa major com un Correfoc, el concert de l'orquestra Selvatana, una cantada d'havaneres al Collet, o la missa solemne. Totes les activitats són gratuïtes 

Comentaris (0)

*Per comentar es necessari estar registrat. Registra't o accedeixMés articles de Societat